stihlcsikos.hu

Baja és térségének hivatalos Stihl-Viking szakkereskedése és szakszervize.

A STIHL mindig is élen járt az újítások, fejlesztések terén. Íme néhány példa a legújabb fejlesztésekből:

Motorfűrészek
A professzionális STIHL motorfűrészek kis tömegükkel, könnyen kezelhető kialakításukkal, valamint számos, az erdőben végzett munkát megkönnyítő kiegészítővel nyűgözik le a felhasználót. Mindennek hátterét a folyamatosan fejlődő csúcstechnika biztosítja. Ilyen például a környezetbarát és takarékos 2-MIX légöblítéses motor, amely akár 20%*-kal kevesebb üzemanyagfogyasztást tesz lehetővé. De ilyen még a hatékony, hosszú élettartamú légszűrőrendszer is, amelynek köszönhetően a szűrő tartósabb, valamint kevesebb karbantartást igényel. Mindez csak kettő azok közül kiváló technikai jellemzők közül, amelyek kiemelkedővé teszik a STIHL profi felhasználásra készült fűrészeit.

Motoros szegélynyírók és kaszák
Az új FS 70 C-E kényelmes és erős szegélynyíró, egyenes szárral. ErgoStarttal, ergonomikus, kétkaros fogantyúval és optimalizált hajtóművel rendelkezik erős fű nyírási munkákhoz. Az FS 90 R könnyen kezelhető motoros kasza. Egyenes védőcsővel, merev hajtótengellyel és körfogantyúval. Sűrű fűvel benőtt területek nyírásához használható. A körfogantyúnak köszönhetően számos egyéb szerszám szerelhető rá. Az autópályák mentén és a közterületeken dolgozók a STIHL nagyteljesítményű motoros kaszáit használják. Ez nem lehet véletlen. Ezek a renkívül erős és strapabíró gépek ergonómiai szempontból és hatékonysági okokból vívták ki a profi felhasználók egyértelmű bizalmát. Próbálja ki Ön is az új nagyteljesítményű kaszákat: FS 260 C-E, FS 360 C-E, FS 410 C-E, FS 460 C-EM.

Akkumulátoros gépek
Végre megérkeztek a STIHL akkumulátoros erőművészei a zajérzékeny területeken végzett, valamint a ház körüli és kerti munkákhoz. Az új, 36 V-os akkumulátoros gépek ötvözik az innovatív motor- és akkumulátortechnológiát. Így jött létre egy szénkefe nélküli, elektronikusan vezérelt motor (EC). Ez a STIHL által kifejlesztett motor rendkívül energiatakarékos és mechanikája majdhogynem elnyűhetetlen. A lítiumion-akkumulátor energiája a lehető legjobban hasznosul, és magas hatásfoknak köszönhetően azonnal lenyűgöző teljesítményt nyújt. És ami az egészben a legjobb: az erős lítiumion-akkumulátor valamennyi akkumulátorral működő STIHL géppel kompatibilis. Mobil. Halk. Erős. Igazán STIHL-szerű.

Az SR 450-es permetezőgép paraméterei megegyeznek az SR 430 gépével, kiegészítve kettő az egyben átalakító mechanikával, így a gép granulátumok nagy területen történő kijuttatására is használható. A TS 420 A a korábbi TS 420 modellhez hasonló gép. Elektronikus, gombnyomásra működő vízszabályozással rendelkezik, ami plusz/mínusz gombok segítségével van megoldva. Praktikus memóriafunkcióval zökkenőmentesen folytatható a munka, az újbóli beállítás nélkül.

A VIKING újdonságai
A VIKING majdnem 30 éve gyárt kerti gépeket. Valamennyi új fejlesztésünk erre a know-how-ra és hosszú tapasztalatainkra épül. A fejlesztések előtt pontosan tanulmányozzuk a piacot, majd kezdetét veszi a gondolkodás arról, hogyan járulhatunk hozzá igényes ügyfeleink sikeréhez. Végeredményben a választék bővítésének célja mindig az ésszerű és műszaki szempontból innovatív modellek bevezetése.

stadmin január - 13 - 2015

Hagyjon hozzászólást