stihlcsikos.hu

Baja és térségének hivatalos Stihl szakkereskedése és szakszervize.

a kezdetektől az akcióig

Merj nagyot álmodni! Sokszor és sokfelől hallható a biztatás, ám mégis keveseknek adatik meg, hogy maradéktalanul valóra váltsák álmukat. Andreas STIHL-nek sikerült! Több mint 80 esztendő telt el azóta, hogy a német úriember összeszerelte első, elektromos árammal működő hetven kilós láncfűrészét. STIHL úr nyilván nem is sejtette, hogy egy évszázad sem telik el, és kezdetleges alkotmányából a világ legnagyobb ipari kisgépgyártó konzorciuma növi ki magát.

Napjainkban a STIHL csoport közel 10 000 embernek ad munkát. A termékek kiváló minőségének és a magas szakmai tudásnak köszönhetően a társaságnak több mint 35 000 szakkereskedője van 160 országban, és a STIHL gépei világszerte a profi- és hobbikertészek kedvelt eszközeivé váltak.

A STIHL természetesen hazánkban is jelen van. 1991 nyarán alapította a STIHL International GmbH az Andreas STIHL Kereskedelmi Kft.-t, magyarországi leányvállalatát. A vállalkozás feladata a korszerű és kiváló minőségű STIHL márkájú mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek önálló kereskedelme Magyarországon. Ma már közel 300 STIHL szakkereskedés és 140 szakszerviz biztosítja a felhasználóiknak a minőségi kereskedelmi és szervizellátást.

Az évek során bravúros technológiai megoldásokat alkalmazott a vállalat. Ma már nehéz elképzelni, hogy kezdetekben a rendkívül nehéz motorfűrészek használatához két ember kellett. Némelyik géphez kerekes generátor tartozott, amiből dróton került az áram a fűrészgépbe. A folyamatos innováció azonban újabb és újabb áttörést hozott. Jelentős előrelépés volt 1964-ben, hogy a STIHL fejlesztői megoldották a motorfűrészekre jellemző vibrációs gondokat. A hetvenes, nyolcvanas évek kihívása a súly csökkentése, valamint az energiatakarékosság volt. Ma már magnéziumöntvények teszik könnyűvé a motorokat. Külön említést érdemelnek a fűrészláncok, melyek a STIHL wil-i gyártóüzeméből származó „svájci precíziós munka” eredményei. A fűrészláncok nemcsak a STIHL, hanem más gyártók fűrészeinek kiemelkedő vágásteljesítményéről is gondoskodnak. A STIHL világszerte az egyetlen gyártó, aki maga fejleszti fűrészláncait, valamint vezetőlemezeit is, így biztosítva a három komponens összehangolt működését.

80 év tapasztalata, innováció és piacvezető szerep: többek között ezeknek köszönhető, hogy a STIHL minőségéhez kétség sem férhet. Ugyanakkor a termékek nemcsak profi fakitermelők, de akár hobbikertészek számára is könnyen elérhetőek, megfizethetőek. Legyen szó akár sövénynyíróról, motorfűrészről, szegélynyíróról vagy motoros fűkaszáról, most különösen érdemes beruházni!

Itt a legjobb alkalom, hogy elkapja Önt is a tavaszi lendület, és könnyedén ápolja kertjét a STIHL termékeivel!

stadmin március - 14 - 2011

Hagyjon hozzászólást