stihlcsikos.hu

Baja és térségének hivatalos Stihl szakkereskedése és szakszervize.

A STIHL minden fejlesztését áthatja az emberközpontúság, és a jó ár/érték arány megtartása.

A gépek- és az egyéb eszközök ergonomikusak, akár hobbi, akár mindennapi használat esetén a lehető legminimálisabbra csökkentettük a használatukból eredő balesetveszélyt. Egy sor biztonsági funkció csökkenti a véletlen balesetek esélyét.

A STIHL  termékek kézbe illőek/ kézhezállóak, hosszas tervezés és tesztelés eredménye ez is, annak érdekében, hogy a velük végzendő munka örömöt jelenthessen annak, aki csinálja.

A használati útmutatókban leírtak betartása mellett hosszú élettartammal és megbízhatósággal számolhat egy Stihl, tulajdonos.

Néhány példa a STIHL láncfűrész praktikusságára, biztonságára:

A STIHL antivibrációs rendszer
Az egzaktan kiszámított puffer zónákban a motor és a körbefutó fűrészlánc rezgései csökkennek. Ez a fűrészelési munkát biztonságosabbá és erőkímélőbbé teszik.

A STIHL egykaros kezelés
A gép legfontosabb funkciói, az indítás, üzemeltetés, leállítás egyetlen karral kezelhetők. A kezelést komfortosabbá teszi, mivel a jobb kéz mindig a fogantyún marad.

A STIHL QuickStop láncfék
A láncféket az elülső kézvédő oldja ki. Megfelelő erősségű visszacsapódásnál a QuickStop láncfék automatikusan kiold, a lánc a másodperc töredékrésze alatt leáll.

A STIHL könnyűindítórendszer
A kézi üzemanyag szivattyú, a deko-szelep és a STIHL ElastoStart egység gondoskodik a csaknem visszaütés mentes és komfortos indításról.

A szerszám nélküli STIHL üzemanyagtank zár
Az üzemanyag- és olajtank bizonyos motoros fűrész típussoroknál olyan speciális zárral van felszerelve, amely szerszám nélkül is nyitható és zárható.

stadmin március - 17 - 2011

Hagyjon hozzászólást